Vetgirig – testa dina pensionskunskaper

På Siten Vetgirig.nu finns många roliga och allmänbildande frågasporter att ta sig igenom. Jag sökte på ”pension” och fick upp frågor om vårt pensionssystem. Bra, grundläggande och relevanta frågor som berör de flesta.

Gällande pension är det klassiska är att de unga anser att det är för tidigt att ta tag i pensionen, medelålders hinner inte, de som börjar närma sig pensionen har gett upp och tycker att det är för sent medan de som är pensioner tycker att de unga ska uppmuntras att göra en ansträngning för att få koll på pensionen.

Kanske kan detta test inspirera någon och bidra till att kunskapsnivån höjs. Frågorna är inte helt uppdaterade men funkar bra ändå för att öka insikterna om hur vårt nuvarande system fungerar. Klicka på bilden och testa vad du kan om pensionssystemet!

Louise vetgirig

 

Louise Svensson

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: