Inget för Soffliggare!

I våras skrev en av våra gästbloggare ett inlägg under rubriken ”Visa mig din soffa så ska jag säga vem du är”.

Här om dagen fick jag en länk skickad till mig som jag nu inte kan låta blir att länka vidare till. Inte för att det på något sätt är något vackert eller ens något för soffliggare. Länken tar dig till ”Ugly Sofa Contest” där vinnaren kammade hem 1 000 US dollar för fulaste soffan.

 

My ugly sofa

Trevlig helg!

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: