En poets tystnad

Vid lunchtid igår fick vi reda på att Bob Dylan blir årets Nobelpristagare i litteratur. Natten till idag spelade han i Las Vegas men sa inte ett ord på scen om att han tilldelats priset. Inte ens på hans hemsida finns något om utmärkelsen.

Harry Amster spekulerar i om inte konsertens sista låt, ”Why try to change me now”, var själva uttalandet?! Huruvida det var det eller inte kommer vi nog aldrig att få svar på. Vad vi däremot kommer att bli varse, den 10 december, är om det blir ett tacktal av poeten i Stockholm eller inte.

Att Dylan får det prestigefyllda priset väcker debatt runt om i världen. Förtjänar verkligen en låtskrivare det prestigefulla litteraturpriset?! Spelar roll, ”Like a rolling stone” talar för dig själv…

Trevlig helg!

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: