Idag får inte Trump vara trumpen

I dag installeras Donald Trump som USA:s 45:e president. Innan han får flytta in i Vita huset, som han enligt ryckte inte tycker håller samma standard som sitt nuvarande hem, är det en lång dag med traditionsenliga ceremonier.

Nu på eftermiddagen, svensk tid, inleds Trumps dag med en fika hos Barac och Michelle i Vita huset. Därefter är det själva installationsceremonin där han svär presidenteden att efter bästa förmåga bevara, beskydda och försvara den amerikanske konstitutionen.

Sedan är det dags för talet som enligt Sean Spicer är ett filosofiskt stycke snarare än en konkret agenda. Efter att det är avklarat blir det lunch och parad följt av festligheter där Trump ska dansa in på tre olika baler som arrangeras för honom i huvudstaden.

Det är bara att hoppas att festligheterna inte går över styr och att det slutar så här,

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: